Política de privadesa

 

En compliment del que es disposa en la L.O.P.D 15/1.999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'usuari queda informat de l'existència d'un fitxer amb dades de caràcter personal, inscrit en el Registre General de Protecció de Dades amb el nom CLIENTS, la finalitat dels quals és la gestió de clients i el responsable dels quals és CASA CUNILLA SCP. (CIF: J25456344) amb adreça en Passeig Sant Feliu 45, Barruera (Lleida). Així mateix, l'usuari presta el seu consentiment per a la introducció i tractament de les seves dades en aquest fitxer. L'únic destinatari de les dades comunicades serà el responsable del fitxer i la possible empresa o empreses transportistes que anés necessari contractar, donat el cas, amb la finalitat de poder fer-li arribar la mercaderia adquirida per vostè.

Les dades marcades com a obligatoris són necessaris per poder efectuar una compra. En el cas de negar-se a comunicar-los ens seria impossible complir amb aquesta finalitat.

Es posa en coneixement del client que podrà en tot moment exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Oposició i Cancel·lació dirigint-se a

CASA CUNILLA SCP.

CIF: J25456344

Casa Cunilla
Passeig Sant Feliu 45
25527 Barruera
(Lleida)

i/o per e-mail a casacunilla@casacunilla.com

 


En aquesta web, les dades es recopilen i emmagatzemen de forma anònima per a finalitats de màrqueting i optimització mitjançant la tecnologia de etracker GmbH (www.etracker.de). A continuació, es creen els perfils d'ús a partir d'aquestes dades utilitzant un pseudònim. Per a aquesta fi, poden utilitzar-se les cookies, que recopilen i emmagatzemen les dades únicament de forma anònima. Les dades no s'utilitzen per identificar a l'usuari d'aquesta web de forma personal ni es combinen amb dades mitjançant el pseudònim. És possible revocar el consentiment per recopilar i emmagatzemar dades personals en qualsevol moment.